Banner Ads

Countries & Capital, Part - 04





1. What is the Capital of Algeria ?
Ans : Algiers.

2. What is the Capital of Angola ?
Ans : Luanda.

3. What is the Capital of Benin ?
Ans : Porto Novo.

4. What is the Capital of Burkina Faso ?
Ans : Ouagadougou.

5. What is the Capital of Burundi ?
Ans : Bujumbura.

6. What is the Capital of Botswana ?
Ans : Gaborone.

7. What is the Capital of Cameroon ?
Ans : Yaounde.

8. What is the Capital of Chad ?
Ans : N'Djamena.

9. What is the Capital of  Congo ?
Ans : Brazzaville.

10. What is the Capital of  Central African Republic ?
Ans : Bangui.

11. What is the Capital of  Comoros ?
Ans : Moroni.

12. What is the Capital of  Cape Verde ?
Ans : Pr-ala.

13. What is the Capital of  Djibouti ?
Ans : Djibouti.

14. What is the Capital of  Egypt ?
Ans : Cairo.

15. What is the Capital of  Eritrea ?
Ans : Asmara.

16. What is the Capital of  Equatorial Guinea ?
Ans : Malabo.

17. What is the Capital of  Ghana ?
Ans : Accra.

18. What is the Capital of  Gabon ?
Ans : Libreville.

19. What is the Capital of  Guinea ?
Ans : Conakry.

20. What is the Capital of  Guinea Bissau ?
Ans : Bissau.

21. What is the Capital of  Ivory Cost ?
Ans : Yamoussoukro.

22. What is the Capital of  Kenya ?
Ans : Nairobi.

23. What is the Capital of  Libya ?
Ans : Tripoli.

24. What is the Capital of  Liberia ?
Ans : Monrovia.

25. What is the Capital of  Lesotho ?
Ans : Maseru.

26. What is the Capital of  Mali ?
Ans : Bamako.

27. What is the Capital of  Madagascar ?
Ans : Antananarivo.

28. What is the Capital of  Mozambique ?
Ans : Maputo.

29. What is the Capital of  Morocco ?
Ans : Rabat.

30. What is the Capital of  Malawi ?
Ans : Lilongwe.

31. What is the Capital of  Mauritius ?
Ans : Port Louis.

32. What is the Capital of  Mauritania ?
Ans : Nouakchott.

33. What is the Capital of  Namibia ?
Ans : Windhoek.

34. What is the Capital of  Nigeria ?
Ans : Lagos.

35. What is the Capital of  Niger ?
Ans : Niamey.

36. What is the Capital of  Rwanda ?
Ans : Kigali.

37. What is the Capital of  Senegal ?
Ans : Dakar.

38. What is the Capital of  Swaziland ?
Ans : Mbabane.

39. What is the Capital of  Sudan ?
Ans : Khartoum.

40. What is the Capital of  Seychelles ?
Ans : Victoria.

41. What is the Capital of  Sierra Leone ?
Ans : Freetown.

42. What is the Capital of  Somalia ?
Ans : Mogadishu.

43. What is the Capital of  South Africa ?
Ans : Cape Town.

44. What is the Capital of  Tanzania ?
Ans : Dar-Es-Salaam.

45. What is the Capital of  The Gambia ?
Ans : Banjul.

46. What is the Capital of  Togo ?
Ans : Lome.


47. What is the Capital of  Tunisia ?
Ans : Tunis.

48. What is the Capital of  Uganda ?
Ans : Kampala.

49. What is the Capital of  Zimbabwe ?
Ans : Harare.

50. What is the Capital of  Zambia ?

Ans : Lusaka.





Read More .....


Like, Comments & Share.


Thanks For Reading.

1 comment:

Theme images by molotovcoketail. Powered by Blogger.