Banner Ads

Countries & Capital, Part - 05



Countries & Capital, Part - 05



1. What is the Capital of Antigua & Barbuda ?
Ans : St. John's.

2. What is the Capital of Bahamas ?
Ans : Nassau.

3. What is the Capital of Barbados ?
Ans : Bridgetown.

4. What is the Capital of Belize ?
Ans : Belmopan.

5. What is the Capital of Canada ?
Ans : Ottawa.

6. What is the Capital of Costa Rica ?
Ans : San Jose.

7. What is the Capital of Cuba ?
Ans : Havana.

8. What is the Capital of Dominican Republic ?
Ans : Santo Domingo.

9. What is the Capital of Dominica ?
Ans : Roseau.

10. What is the Capital of  El Salvador ?
Ans : San Salvador.

11. What is the Capital of  Grenada ?
Ans : St. George's.

12. What is the Capital of  Guatemala ?
Ans : Guatemala City.

13. What is the Capital of  Greenland ?
Ans : Nuke.

14. What is the Capital of  Honduras ?
Ans : Tegucigalpa.

14. What is the Capital of  Haiti ?
Ans : Port-Au-Prince.

15. What is the Capital of  Jamaica ?
Ans : Kingston.

15. What is the Capital of  Mexico ?
Ans : Mexico City.

16. What is the Capital of  Nicaragua ?
Ans : Managua.

17. What is the Capital of  Panama ?
Ans : Panama City.

18. What is the Capital of  Saint Luca ?
Ans : Castries.

19. What is the Capital of  Saint Kitts & Nevis ?
Ans : Basseterre.

20. What is the Capital of  Trinidad and Tobago ?

Ans : Port of Spain.

21. What is the Capital of  United States of America ?

Ans : Washington D.C.







Like, Comments & Share.


Thanks For Reading.

1 comment:

Theme images by molotovcoketail. Powered by Blogger.