Banner Ads

Countries & Capitals, Part - 02








1. What is the Capital of Australia ?
Ans : Canberra.

2. What is the Capital of Palau ?
Ans : Ngerulmud.

3. What is the Capital of Fiji ?
Ans : Suva.

4. What is the Capital of New Zealand ?
Ans : Wellington.

5. What is the Capital of Samoa ?
Ans : Apia.

6. What is the Capital of Papua New Guinea ?
Ans : Port Mores-by.

7. What is the Capital of Vanuatu ?
Ans : Port Vila.

8. What is the Capital of Solomon Islands ?
Ans : Honiara.

9. What is the Capital of  Nauru ?
Ans : Yaren.

10. What is the Capital of  Kiribati ?
Ans : South Tarawa.

11. What is the Capital of  Micronesia ?
Ans : Palikir.

12. What is the Capital of  Marshall Islands ?
Ans : Majuro.




Read More .....



Like, Comments & Share.


Thanks For Reading.

1 comment:

Theme images by molotovcoketail. Powered by Blogger.