Banner Ads

Countries & Capitals, Part - 03







1. What is the Capital of Argentina ?
Ans : Buenos Aires.

2. What is the Capital of Brazil ?
Ans : Brasilia.

3. What is the Capital of Bolivia ?
Ans : Sucre.

4. What is the Capital of Chile ?
Ans : Santiago.

5. What is the Capital of Colombia ?
Ans : Bogota.

6. What is the Capital of Ecuador ?
Ans : Quito.

7. What is the Capital of Guyana ?
Ans : Georgetown.

8. What is the Capital of Paraguay ?
Ans : Asuncion.

9. What is the Capital of  Peru ?
Ans : Lima.

10. What is the Capital of  Suriname ?
Ans : Paramaribo.

11. What is the Capital of  Uruguay ?
Ans : Montevideo.

12. What is the Capital of  Venezuela ?
Ans : Caracas.




Read More .....


Like, Comments & Share.


Thanks For Reading.

No comments

Theme images by molotovcoketail. Powered by Blogger.