Banner Ads

Countries & Currencies, Part - 01







1. What is the Currency of Afghanistan ?
Ans : Afghani.

2. What is the Currency of Armenia ?
Ans : Dram.

3. What is the Currency of Azerbaijan ?
Ans : Manat.

4. What is the Currency of Bangladesh ?
Ans : Taka.

5. What is the Currency of Bahrain ?
Ans : Bahraini Dinar.

6. What is the Currency of Bhutan ?
Ans : Ngultrum.

7. What is the Currency of Burma ?
Ans : Burmese Kyat.

8. What is the Currency of Brunei ?
Ans : Brunei Dollar.

9. What is the Currency of China ?
Ans : Yuan.

10. What is the Currency of Cyprus ?
Ans : Cypriot Pound.

11. What is the Currency of Cambodia ?
Ans : Riel.

12. What is the Currency of East Timor ?
Ans : U.S Dollar.

13. What is the Currency of India ?
Ans : Indian Rupee.

14.What is the Currency of Iran ?
Ans : Rial.

15. What is the Currency of Iraq ?
Ans : Iraqi Dinar.

16. What is the Currency of Indonesia ?
Ans : Rupiah.

17. What is the Currency of Israel?
Ans : Shekel.

18. What is the Currency of Japan ?
Ans : Yen.

19.What is the Currency of Jordan ?
Ans : Jordanian Dinar.

20. What is the Currency of Kazakhstan ?
Ans : Tenge.

21. What is the Currency of North Korea ?
Ans : North Korean Won.

22. What is the Currency of South Korea ?
Ans : South Korean Won.

23. What is the Currency of Kuwait ?
Ans : Kuwaiti Dinar.

24. What is the Currency of Kurdistan ?
Ans : Dinar.

25. What is the Currency of Kyrgyzstan ?
Ans : Kyrgyzstani Som.

26. What is the Currency of Lebanon ?
Ans : Lebanese Pound.

27. What is the Currency of Laos ?
Ans : Kip.

28. What is the Currency of Myanmar ?
Ans : Kyat.

29. What is the Currency of Malaysia ?
Ans : Malaysian Ringgit.

30. What is the Currency of Mongolia ?
Ans : Tugrik.

31. What is the Currency of Maldives ?
Ans : Rufiyaa.

32. What is the Currency of Nepal ?
Ans : Nepalese Rupee.

33. What is the Currency of Oman ?
Ans : Rial Omani.

34. What is the Currency of Philippines ?
Ans : Peso.

34. What is the Currency of Pakistan ?
Ans : Pakistani Rupee.

35. What is the Currency of Qatar ?
Ans : Qatari Riyal.

36. What is the Currency of Russia ?
Ans : Ruble.

37. What is the Currency of Singapore ?
Ans : Singapore Dollar.

38. What is the Currency of Syria ?
Ans : Syrian Pound.

39. What is the Currency of Sri-Lanka ?
Ans : Sri-Lankan Rupee.

40. What is the Currency of Saudi Arabia ?
Ans : Saudi Riyal.

41. What is the Currency of Tajikistan ?
Ans : Somoni.

42. What is the Currency of Turkmenistan ?
Ans : Turkmen New Manat.

43. What is the Currency of Uzbekistan ?
Ans : Som.

44. What is the Currency of Thailand ?
Ans : Bangkok.

45. What is the Currency of Taiwan ?
Ans : New Taiwan Dollar.

46.What is the Currency of United Arab Emirates ?
Ans : Dir-ham.

47. What is the Currency of Vietnam ?
Ans : Vietnamese Dong.

48. What is the Currency of North Yemen ?
Ans : Yemeni Riyal.





Read More ...


Like, Comments & Share.


Thanks For Reading.

No comments

Theme images by molotovcoketail. Powered by Blogger.