Banner Ads

Countries & Currencies, Part - 02







1. What is the Currency of Algeria ?
Ans : Algerian Dinar.

2. What is the Currency of Angola ?
Ans : Kwanzaa.

3. What is the Currency of Benin ?
Ans : Franc.

4. What is the Currency of Burkina Faso ?
Ans : Franc.

5. What is the Currency of Burundi ?
Ans : Burundi Franc.

6. What is the Currency of Botswana ?
Ans : Pula.

7. What is the Currency of Cameroon ?
Ans : Franc.

8. What is the Currency of Chad ?
Ans : Franc.

9. What is the Currency of  Congo ?
Ans : Franc.

10. What is the Currency of  Central African Republic ?
Ans : Franc.

11. What is the Currency of  Comoros ?
Ans : Comorian Franc.

12. What is the Currency of  Cape Verde ?
Ans : Cape Verde Escudo.

13. What is the Currency of  Djibouti ?
Ans : Djibouti Franc.

14. What is the Currency of  Egypt ?
Ans : Egyptian Pound.

15. What is the Currency of  Eritrea ?
Ans : Ethiopian Birr.

16. What is the Currency of  Equatorial Guinea ?
Ans : Franc.

17. What is the Currency of  Ghana ?
Ans : Cede.

18. What is the Currency of  Gabon ?
Ans : Franc.

19. What is the Currency of  Guinea ?
Ans : Guinean Franc.

20. What is the Currency of  Guinea Bissau ?
Ans : Peso.

21. What is the Currency of  Ivory Cost ?
Ans : Franc.

22. What is the Currency of  Kenya ?
Ans : Kenya Shilling.

23. What is the Currency of  Libya ?
Ans : Libyan Dinar.

24. What is the Currency of  Liberia ?
Ans : Liberian Dollar.

25. What is the Currency of  Lesotho ?
Ans : Loti.

26. What is the Currency of  Mali ?
Ans : Franc.

27. What is the Currency of  Madagascar ?
Ans : Malagasy Franc.

28. What is the Currency of  Mozambique ?
Ans : Metical.

29. What is the Currency of  Morocco ?
Ans : Dir-ham.

30. What is the Currency of  Malawi ?
Ans : Kwacha.

31. What is the Currency of  Mauritius ?
Ans : Mauritius Rupee.

32. What is the Currency of  Mauritania ?
Ans : Ouguiya.

33. What is the Currency of  Namibia ?
Ans : Rand.

34. What is the Currency of  Nigeria ?
Ans : Naira.

35. What is the Currency of  Niger ?
Ans : Franc.

36. What is the Currency of  Rwanda ?
Ans : Franc.

37. What is the Currency of  Senegal ?
Ans : Franc.

38. What is the Currency of  Swaziland ?
Ans : Lilangeni.

39. What is the Currency of  Sudan ?
Ans : Pound.

40. What is the Currency of  Seychelles ?
Ans : Rupee.

41. What is the Currency of  Sierra Leone ?
Ans : Leone.

42. What is the Currency of  Somalia ?
Ans : Shilling.

43. What is the Currency of  South Africa ?
Ans : Rand.

44. What is the Currency of  Tanzania ?
Ans : Shilling.

45. What is the Currency of  The Gambia ?
Ans : Dalasi.

46. What is the Currency of  Togo ?
Ans : Franc.


47. What is the Currency of  Tunisia ?
Ans : Dinar.

48. What is the Currency of  Uganda ?
Ans : Shilling.

49. What is the Currency of  Zimbabwe ?
Ans : Zimbabwe Dollar.

50. What is the Currency of  Zambia ?
Ans : Kwatcha.




Read More .....



Like, Comments & Share.


Thanks For Reading.

No comments

Theme images by molotovcoketail. Powered by Blogger.