Banner Ads

Countries & Currencies, Part - 03







1. What is the Currency of Andorra ?
Ans : Euro.

2. What is the Currency of Austria ?
Ans : Euro.

3. What is the Currency of Albania ?
Ans : Lek.

4. What is the Currency of Belgium ?
Ans : Euro.

5. What is the Currency of Bulgaria ?
Ans : Lev.

6. What is the Currency of Belarus ?
Ans : Belarusian Ruble.

7. What is the Currency of Bosnia ?
Ans : Convertible Mark.

8. What is the Currency of Croatia ?
Ans : Kuna.

9. What is the Currency of  Czech Republic ?
Ans : Czech Koruna.

10. What is the Currency of  Denmark ?
Ans : Danish Krone.

11. What is the Currency of  Estonia ?
Ans : Euro.

12. What is the Currency of  France ?
Ans : Euro, Franc.

13. What is the Currency of  Greece ?
Ans : Euro.

14. What is the Currency of  Germany ?
Ans : Euro.

15. What is the Currency of  Hungary ?
Ans : Forint.

16. What is the Currency of  Italy ?
Ans : Euro.

17. What is the Currency of  Iceland ?
Ans : Icelandic Krona.

18. What is the Currency of  Ireland ?
Ans : Euro.

19. What is the Currency of  Kosovo ?
Ans : Euro.

20. What is the Currency of  Latvia ?
Ans : Euro.

21. What is the Currency of  Luxembourg ?
Ans : Euro.

22. What is the Currency of  Liechtenstein ?
Ans : Swiss Franc.

23. What is the Currency of  Lithuania ?
Ans : Euro.

24. What is the Currency of  Malta ?
Ans : Euro.

25. What is the Currency of  Monaco ?
Ans : Euro.

26. What is the Currency of  Macedonia ?
Ans : Macedonian Dinar.

27. What is the Currency of  Moldova ?
Ans : Moldovan Leu.

28. What is the Currency of  Montenegro ?
Ans : Euro.

29. What is the Currency of  Netherlands ?
Ans : Euro, U.S Dollar.

30. What is the Currency of  Norway ?
Ans : Norwegian Krone.

31. What is the Currency of  Poland ?
Ans : Zloty.

32. What is the Currency of  Portugal ?
Ans : Euro.

33. What is the Currency of  Romania ?
Ans : Romanian Leu.

34. What is the Currency of  Serbia ?
Ans : Serbian Dinar.

35. What is the Currency of  San Marino ?
Ans : Euro.

36. What is the Currency of  Switzerland ?
Ans : Swiss Franc.

37. What is the Currency of  Sweden ?
Ans : Swedish Krona.

38. What is the Currency of  Slovakia ?
Ans : Euro.

39. What is the Currency of  Slovenia ?
Ans : Euro.

40. What is the Currency of  Spain ?
Ans : Euro.

41. What is the Currency of  Turkey ?
Ans : Turkish Lira.

42. What is the Currency of  Ukraine ?
Ans : Ukrainian Hryvnia.

43. What is the Currency of  United Kingdom ?
Ans : Pound Sterling.

44. What is the Currency of  Vatican City ?
Ans : Euro.




Read More .....


Like, Comments & Share.


Thanks For Reading.

No comments

Theme images by molotovcoketail. Powered by Blogger.