Banner Ads

Countries & Currencies, Part - 04





1. What is the Currency of Antigua & Barbuda ?
Ans : East Caribbean Dollar.

2. What is the Currency of Bahamas ?
Ans : Bahamian Dollar.

3. What is the Currency of Barbados ?
Ans : Barbadian Dollar.

4. What is the Currency of Belize ?
Ans : Belize Dollar.

5. What is the Currency of Canada ?
Ans : Canadian Dollar.

6. What is the Currency of Costa Rica ?
Ans : Costa Rican Colon.

7. What is the Currency of Cuba ?
Ans : Cuban Peso.

8. What is the Currency of Dominican Republic ?
Ans : Dominican Peso.

9. What is the Currency of Dominica ?
Ans : East Caribbean Dollar.

10. What is the Currency of  El Salvador ?
Ans : United States Dollar.

11. What is the Currency of  Grenada ?
Ans : East Caribbean Dollar.

12. What is the Currency of  Guatemala ?
Ans : Guatemalan Quetzal.

13. What is the Currency of  Greenland ?
Ans : Danish Krone.

14. What is the Currency of  Honduras ?
Ans : Honduran Lempira.

14. What is the Currency of  Haiti ?
Ans : Haitian Gourde.

15. What is the Currency of  Jamaica ?
Ans : Jamaican Dollar.

15. What is the Currency of  Mexico ?
Ans : Mexican Peso.

16. What is the Currency of  Nicaragua ?
Ans : Nicaraguan Cordoba.

17. What is the Currency of  Panama ?
Ans : United States Dollar.

18. What is the Currency of  Saint Luca ?
Ans : East Caribbean Dollar.

19. What is the Currency of  Saint Kitts & Nevis ?
Ans : East Caribbean Dollar.

20. What is the Currency of  Trinidad and Tobago ?
Ans : Trinidad & Tobago Dollar.

21. What is the Currency of  United States of America ?
Ans : United States Dollar.





Read More .....


Like, Comments & Share.


Thanks For Reading.

No comments

Theme images by molotovcoketail. Powered by Blogger.