Banner Ads

Countries & Currencies, Part - 05



Countries & Currencies, Part - 05




1. What is the Currency of Argentina ?
Ans : Peso.

2. What is the Currency of Brazil ?
Ans : Real.

3. What is the Currency of Bolivia ?
Ans : Boliviano.

4. What is the Currency of Chile ?
Ans : Peso.

5. What is the Currency of Colombia ?
Ans : Peso.

6. What is the Currency of Ecuador ?
Ans : United States Dollar.

7. What is the Currency of Guyana ?
Ans : Guyanese Dollar.

8. What is the Currency of Paraguay ?
Ans : Guarani.

9. What is the Currency of  Peru ?
Ans : Nuevo Sol.

10. What is the Currency of  Suriname ?
Ans : Surinamese Dollar.

11. What is the Currency of  Uruguay ?
Ans : Uruguayan Peso.

12. What is the Currency of  Venezuela ?
Ans : Bolivar Fuerte.




Like, Comments & Share.


Thanks For Reading.

1 comment:

Theme images by molotovcoketail. Powered by Blogger.