Banner Ads

Countries & Languages, Part - 01






1. What is the official Language of Albania ?
Ans : Albanian.

2. What is the official Language of Algeria ?
Ans : Arabic.

3. What is the official Language of Afghanistan ?
Ans : Dari & Pashto.

4. What is the official Language of Azerbaijan ?
Ans : Azerbaijan.

5. What is the official Language of Austria ?
Ans : German.

6. What is the official Language of Australia ?
Ans : English.

7. What is the official Language of Argentina ?
Ans : Spanish.

8. What is the official Language of Armenia ?
Ans : Armenian.

9. What is the official Language of Angola ?
Ans : Portuguese.

10. What is the official Language of Antigua & Barbuda ?
Ans : English.

11. What is the official Language of Andorra ?
Ans : Catalan.

12. What is the official Language of Bangladesh ?
Ans : Bengali.

13. What is the official Language of The Bahamas ?
Ans : English.

14. What is the official Language of Bahrain ?
Ans : Arabic.

15. What is the official Language of Bhutan ?
Ans : Dzongkha.

16. What is the official Language of Belize ?
Ans : English.

17. What is the official Language of Benin ?
Ans : French.

18. What is the official Language of Barbados ?
Ans : English.

19. What is the official Language of Belgium ?
Ans : Dutch.

20. What is the official Language of Burundi ?
Ans : French.

21. What is the official Language of Burkina Faso ?
Ans : French.

22. What is the official Language of Brazil ?
Ans : Portuguese.

23. What is the official Language of Brunei ?
Ans : Malay.

24. What is the official Language of Bulgaria ?
Ans : Turkish.

25. What is the official Language of Bosnia & Herzegovina ?
Ans : Serbian.

26. What is the official Language of Botswana ?
Ans : Tswana.






Read More .....


Like, Comments & Share.


Thanks For Reading.

No comments

Theme images by molotovcoketail. Powered by Blogger.