Banner Ads

Countries & Languages, Part - 02






1. What is the official Language of Canada ?
Ans : English.

2. What is the official Language of Cameroon ?
Ans : English.

3. What is the official Language of Cambodia ?
Ans : Khmer.

4. What is the official Language of Republic of the Congo ?
Ans : French.

5. What is the official Language of Comoros ?
Ans : Arabic.

6. What is the official Language of China ?
Ans : Mandarin.

7. What is the official Language of Colombia ?
Ans : Spanish.

8. What is the official Language of Chad ?
Ans : Arabic

9. What is the official Language of Chile ?
Ans : Spanish.

10. What is the official Language of Central African Republic ?
Ans : Sango.

11. What is the official Language of Cape Verde ?
Ans : Portuguese.

12. What is the official Language of Czech Republic ?
Ans : Czech.

13. What is the official Language of Cyprus ?
Ans : Greek & Turkish.

14. What is the official Language of Croatia ?
Ans : Serbian.

15. What is the official Language of Cuba ?
Ans : Spanish.

16. What is the official Language of Costa Rica ?
Ans : Spanish.

17. What is the official Language of Dominica ?
Ans : Spanish.

18. What is the official Language of Dominican Republic ?
Ans : Spanish.

19. What is the official Language of Denmark ?
Ans : Danish.

20. What is the official Language of Djibouti ?
Ans : French.

21. What is the official Language of Estonia ?
Ans : Estonian.

22. What is the official Language of Ethiopia ?
Ans : Amharic.

23. What is the official Language of Eritrea ?
Ans : Tigrinya.

24. What is the official Language of East Timor ?
Ans : Tatum.

25. What is the official Language of Egypt ?
Ans : Arabic.

26. What is the official Language of Ecuador ?
Ans : Spanish.

27. What is the official Language of Guinea ?

Ans : Spanish.

28. What is the official Language of El Salvador ?

Ans : Spanish.






Read More .....


Like, Comments & Share.




Thanks For Reading.

No comments

Theme images by molotovcoketail. Powered by Blogger.