Banner Ads

Countries & Languages, Part - 03






1. What is the official Language of France ?
Ans : French.

2. What is the official Language of Fiji ?
Ans : English.

3. What is the official Language of Finland ?
Ans : Finnish.

4. What is the official Language of Guarani ?
Ans : Guarani.

5. What is the official Language of Gambia ?
Ans : English.

6. What is the official Language of Gabon ?
Ans : French.

7. What is the official Language of Germany ?
Ans : German.

8. What is the official Language of Greece ?
Ans : Greek.

9. What is the official Language of Ghana ?
Ans : English.

10. What is the official Language of Georgia ?
Ans : Georgian.

11. What is the official Language of Guyana ?
Ans : English.

12. What is the official Language of Guinea ?
Ans : Tok Pisin.

13. What is the official Language of Grenada ?
Ans : English.

14. What is the official Language of Guatemala ?
Ans : Spanish.

15. What is the official Language of Honduras ?
Ans : Spanish.

16. What is the official Language of Hungary ?
Ans : Hungarian.

17. What is the official Language of Haiti ?
Ans : French.

18. What is the official Language of Italy ?
Ans : Italian.

19. What is the official Language of Israel ?
Ans : Arabic.

20. What is the official Language of Iran ?
Ans : Persian.

21. What is the official Language of Iraq ?
Ans : Arabic.

22. What is the official Language of Ireland ?
Ans : Irish.

23. What is the official Language of Iceland ?
Ans : Icelandic.

24. What is the official Language of Indonesia ?
Ans : Indonesian.

25. What is the official Language of India ?
Ans : Hindi.






Read More .....


Like, Comments & Share.


Thanks For Reading.

1 comment:

Theme images by molotovcoketail. Powered by Blogger.