Banner Ads

Countries & Languages, Part - 04






1. What is the official Language of Japan ?
Ans : Japanese.

2. What is the official Language of Jordan ?
Ans : Arabic.

3. What is the official Language of Jamaica ?
Ans : English.

4. What is the official Language of Kuwait ?
Ans : Arabic.

5. What is the official Language of Kyrgyzstan ?
Ans : Kyrgyz.

6. What is the official Language of Kenya ?
Ans : Swahili.

7. What is the official Language of Kazakhstan ?
Ans : Kazakh.

8. What is the official Language of Kosovo ?
Ans : Serbian.

9. What is the official Language of South Korea ?
Ans : Korean.

10. What is the official Language of North Korea ?
Ans : Korean.

11. What is the official Language of Kiribati ?
Ans : English.

12. What is the official Language of Laos ?
Ans : Lao.

13. What is the official Language of Luxembourg ?
Ans : Luxembourgish.

14. What is the official Language of Libya ?
Ans : Arabic.

15. What is the official Language of Lithuania ?
Ans : Lithuanian.

16. What is the official Language of Liberia ?
Ans : English.

17. What is the official Language of Liechtenstein ?
Ans : German.

18. What is the official Language of Lesotho ?
Ans : English.

19. What is the official Language of Latvia ?
Ans : Latvian.

20. What is the official Language of Lebanon ?
Ans : Arabic.






Like, Comments & Share.


Thanks For Reading.

No comments

Theme images by molotovcoketail. Powered by Blogger.