Education Center

Education Help Center

Banner Ads

Rent For Ads

Breaking

Sunday, April 21, 2019

April 21, 2019

Countries & Currencies, Part - 06



Countries & Currencies, Part - 06



1. What is the Currency of Australia ?
Ans : Australian Dollar.

2. What is the Currency of Palau ?
Ans : United States Dollar.

3. What is the Currency of Fiji ?
Ans : Fijian Dollar.

4. What is the Currency of New Zealand ?
Ans : New Zealand Dollar.

5. What is the Currency of Samoa ?
Ans : Samoan Tala.

6. What is the Currency of Papua New Guinea ?
Ans : Kina.

7. What is the Currency of Vanuatu ?
Ans : Vanuatu Vatu.

8. What is the Currency of Solomon Islands ?
Ans : Solomon Islands Dollar.

9. What is the Currency of  Nauru ?
Ans : Australian Dollar.

10. What is the Currency of  Kiribati ?
Ans : Australian Dollar, Kiribati Dollar.

11. What is the Currency of  Micronesia ?
Ans : United States Dollar.

12. What is the Currency of  Marshall Islands ?
Ans : United States Dollar.




Like, Comments & Share.


Thanks For Reading.
April 21, 2019

Countries & Currencies, Part - 05


Countries & Currencies, Part - 05



1. What is the Currency of Argentina ?
Ans : Peso.

2. What is the Currency of Brazil ?
Ans : Real.

3. What is the Currency of Bolivia ?
Ans : Boliviano.

4. What is the Currency of Chile ?
Ans : Peso.

5. What is the Currency of Colombia ?
Ans : Peso.

6. What is the Currency of Ecuador ?
Ans : United States Dollar.

7. What is the Currency of Guyana ?
Ans : Guyanese Dollar.

8. What is the Currency of Paraguay ?
Ans : Guarani.

9. What is the Currency of  Peru ?
Ans : Nuevo Sol.

10. What is the Currency of  Suriname ?
Ans : Surinamese Dollar.

11. What is the Currency of  Uruguay ?
Ans : Uruguayan Peso.

12. What is the Currency of  Venezuela ?
Ans : Bolivar Fuerte.




Like, Comments & Share.


Thanks For Reading.
April 21, 2019

Countries & Currencies, Part - 04


Countries & Currencies, Part - 04



1. What is the Currency of Antigua & Barbuda ?
Ans : East Caribbean Dollar.

2. What is the Currency of Bahamas ?
Ans : Bahamian Dollar.

3. What is the Currency of Barbados ?
Ans : Barbadian Dollar.

4. What is the Currency of Belize ?
Ans : Belize Dollar.

5. What is the Currency of Canada ?
Ans : Canadian Dollar.

6. What is the Currency of Costa Rica ?
Ans : Costa Rican Colon.

7. What is the Currency of Cuba ?
Ans : Cuban Peso.

8. What is the Currency of Dominican Republic ?
Ans : Dominican Peso.

9. What is the Currency of Dominica ?
Ans : East Caribbean Dollar.

10. What is the Currency of  El Salvador ?
Ans : United States Dollar.

11. What is the Currency of  Grenada ?
Ans : East Caribbean Dollar.

12. What is the Currency of  Guatemala ?
Ans : Guatemalan Quetzal.

13. What is the Currency of  Greenland ?
Ans : Danish Krone.

14. What is the Currency of  Honduras ?
Ans : Honduran Lempira.

14. What is the Currency of  Haiti ?
Ans : Haitian Gourde.

15. What is the Currency of  Jamaica ?
Ans : Jamaican Dollar.

15. What is the Currency of  Mexico ?
Ans : Mexican Peso.

16. What is the Currency of  Nicaragua ?
Ans : Nicaraguan Cordoba.

17. What is the Currency of  Panama ?
Ans : United States Dollar.

18. What is the Currency of  Saint Luca ?
Ans : East Caribbean Dollar.

19. What is the Currency of  Saint Kitts & Nevis ?
Ans : East Caribbean Dollar.

20. What is the Currency of  Trinidad and Tobago ?
Ans : Trinidad & Tobago Dollar.

21. What is the Currency of  United States of America ?
Ans : United States Dollar.







Like, Comments & Share.


Thanks For Reading.
April 21, 2019

Countries & Currencies, Part - 03


Countries & Currencies, Part - 03



1. What is the Currency of Andorra ?
Ans : Euro.

2. What is the Currency of Austria ?
Ans : Euro.

3. What is the Currency of Albania ?
Ans : Lek.

4. What is the Currency of Belgium ?
Ans : Euro.

5. What is the Currency of Bulgaria ?
Ans : Lev.

6. What is the Currency of Belarus ?
Ans : Belarusian Ruble.

7. What is the Currency of Bosnia ?
Ans : Convertible Mark.

8. What is the Currency of Croatia ?
Ans : Kuna.

9. What is the Currency of  Czech Republic ?
Ans : Czech Koruna.

10. What is the Currency of  Denmark ?
Ans : Danish Krone.

11. What is the Currency of  Estonia ?
Ans : Euro.

12. What is the Currency of  France ?
Ans : Euro, Franc.

13. What is the Currency of  Greece ?
Ans : Euro.

14. What is the Currency of  Germany ?
Ans : Euro.

15. What is the Currency of  Hungary ?
Ans : Forint.

16. What is the Currency of  Italy ?
Ans : Euro.

17. What is the Currency of  Iceland ?
Ans : Icelandic Krona.

18. What is the Currency of  Ireland ?
Ans : Euro.

19. What is the Currency of  Kosovo ?
Ans : Euro.

20. What is the Currency of  Latvia ?
Ans : Euro.

21. What is the Currency of  Luxembourg ?
Ans : Euro.

22. What is the Currency of  Liechtenstein ?
Ans : Swiss Franc.

23. What is the Currency of  Lithuania ?
Ans : Euro.

24. What is the Currency of  Malta ?
Ans : Euro.

25. What is the Currency of  Monaco ?
Ans : Euro.

26. What is the Currency of  Macedonia ?
Ans : Macedonian Dinar.

27. What is the Currency of  Moldova ?
Ans : Moldovan Leu.

28. What is the Currency of  Montenegro ?
Ans : Euro.

29. What is the Currency of  Netherlands ?
Ans : Euro, U.S Dollar.

30. What is the Currency of  Norway ?
Ans : Norwegian Krone.

31. What is the Currency of  Poland ?
Ans : Zloty.

32. What is the Currency of  Portugal ?
Ans : Euro.

33. What is the Currency of  Romania ?
Ans : Romanian Leu.

34. What is the Currency of  Serbia ?
Ans : Serbian Dinar.

35. What is the Currency of  San Marino ?
Ans : Euro.

36. What is the Currency of  Switzerland ?
Ans : Swiss Franc.

37. What is the Currency of  Sweden ?
Ans : Swedish Krona.

38. What is the Currency of  Slovakia ?
Ans : Euro.

39. What is the Currency of  Slovenia ?
Ans : Euro.

40. What is the Currency of  Spain ?
Ans : Euro.

41. What is the Currency of  Turkey ?
Ans : Turkish Lira.

42. What is the Currency of  Ukraine ?
Ans : Ukrainian Hryvnia.

43. What is the Currency of  United Kingdom ?
Ans : Pound Sterling.

44. What is the Currency of  Vatican City ?
Ans : Euro.




Like, Comments & Share.


Thanks For Reading.

Saturday, April 20, 2019

April 20, 2019

Countries & Currencies, Part - 02



Countries & Currencies, Part - 02


1. What is the Currency of Algeria ?
Ans : Algerian Dinar.

2. What is the Currency of Angola ?
Ans : Kwanzaa.

3. What is the Currency of Benin ?
Ans : Franc.

4. What is the Currency of Burkina Faso ?
Ans : Franc.

5. What is the Currency of Burundi ?
Ans : Burundi Franc.

6. What is the Currency of Botswana ?
Ans : Pula.

7. What is the Currency of Cameroon ?
Ans : Franc.

8. What is the Currency of Chad ?
Ans : Franc.

9. What is the Currency of  Congo ?
Ans : Franc.

10. What is the Currency of  Central African Republic ?
Ans : Franc.

11. What is the Currency of  Comoros ?
Ans : Comorian Franc.

12. What is the Currency of  Cape Verde ?
Ans : Cape Verde Escudo.

13. What is the Currency of  Djibouti ?
Ans : Djibouti Franc.

14. What is the Currency of  Egypt ?
Ans : Egyptian Pound.

15. What is the Currency of  Eritrea ?
Ans : Ethiopian Birr.

16. What is the Currency of  Equatorial Guinea ?
Ans : Franc.

17. What is the Currency of  Ghana ?
Ans : Cede.

18. What is the Currency of  Gabon ?
Ans : Franc.

19. What is the Currency of  Guinea ?
Ans : Guinean Franc.

20. What is the Currency of  Guinea Bissau ?
Ans : Peso.

21. What is the Currency of  Ivory Cost ?
Ans : Franc.

22. What is the Currency of  Kenya ?
Ans : Kenya Shilling.

23. What is the Currency of  Libya ?
Ans : Libyan Dinar.

24. What is the Currency of  Liberia ?
Ans : Liberian Dollar.

25. What is the Currency of  Lesotho ?
Ans : Loti.

26. What is the Currency of  Mali ?
Ans : Franc.

27. What is the Currency of  Madagascar ?
Ans : Malagasy Franc.

28. What is the Currency of  Mozambique ?
Ans : Metical.

29. What is the Currency of  Morocco ?
Ans : Dir-ham.

30. What is the Currency of  Malawi ?
Ans : Kwacha.

31. What is the Currency of  Mauritius ?
Ans : Mauritius Rupee.

32. What is the Currency of  Mauritania ?
Ans : Ouguiya.

33. What is the Currency of  Namibia ?
Ans : Rand.

34. What is the Currency of  Nigeria ?
Ans : Naira.

35. What is the Currency of  Niger ?
Ans : Franc.

36. What is the Currency of  Rwanda ?
Ans : Franc.

37. What is the Currency of  Senegal ?
Ans : Franc.

38. What is the Currency of  Swaziland ?
Ans : Lilangeni.

39. What is the Currency of  Sudan ?
Ans : Pound.

40. What is the Currency of  Seychelles ?
Ans : Rupee.

41. What is the Currency of  Sierra Leone ?
Ans : Leone.

42. What is the Currency of  Somalia ?
Ans : Shilling.

43. What is the Currency of  South Africa ?
Ans : Rand.

44. What is the Currency of  Tanzania ?
Ans : Shilling.

45. What is the Currency of  The Gambia ?
Ans : Dalasi.

46. What is the Currency of  Togo ?
Ans : Franc.


47. What is the Currency of  Tunisia ?
Ans : Dinar.

48. What is the Currency of  Uganda ?
Ans : Shilling.

49. What is the Currency of  Zimbabwe ?
Ans : Zimbabwe Dollar.

50. What is the Currency of  Zambia ?
Ans : Kwatcha.




Read More .....



Like, Comments & Share.


Thanks For Reading.